Başkan Av. Filiz Gencan Akın’dan Tekirdağ Ziyareti

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 17:48

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret esnasında Başkan Gencan Akın, Candan Yüceer’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Tekirdağ’ın gelişimi ve refahı için hayata geçireceği projelerde yanında olduklarını ifade etti. "Candan Başkanımızın misafirperverliği ve içten sohbeti için kendisine teşekkür ediyorum. Tekirdağ’da üstlendiği yeni görevinde başarılı projelere imza atacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Candan Yüceer, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ve Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, ziyaret boyunca Edirne ve Tekirdağ arasındaki iş birliği imkanları üzerine de fikir alışverişinde bulundular. Her iki taraf da komşu kentlerin karşılıklı dayanışma ve ortak projelerle bölgesel kalkınmayı hızlandırabileceğine vurgu yaptı. Başkan Gencan Akın, daha sonra şeref defterini imzalayarak Başkan Yüceer’e Edirne’ye dair çeşitli hediyeler takdim etti.

Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Candan Yüceer ise Edirne heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekilimiz Sayın Baran Yazgan ve Edirne Belediye Başkanımız Sayın Filiz Gencan Akın’ı belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Ziyaretlerinin anısına şeref defterimize imza attılar. Nazik ziyaretleri ve değerli hediyeleri için kendilerine teşekkür ederim. Birlikte güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gencan Akın ve Milletvekili Ahmet Baran Yazgan sonrasında, uzun yıllar boyunca Edirne Belediyesi’nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş olan şimdi ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde Etüt ve Projeler Daire Başkanı olarak görevine devam eden Hüsnü Güler’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

HABER MERKEZİ