Başkan Akın, Kadın Belediye Başkanları Arasında Yüzde 53,3 Başarı Oranı Elde Etti

ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan bir ankette, Türkiye genelinde seçilen kadın belediye başkanlarının başarı düzeyleri incelendi. Bu kapsamda, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, 6 kadın il belediye başkanı arasında yüzde 53,3 başarı oranı ile dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 11:56

ORC’nin “Yerel Yönetimlerde Kadın Temsilcilere Bakış” başlığı altında, 5-12 Eylül tarihleri arasında düzenlediği anket, kadın belediye başkanlarının görev yaptıkları illerde vatandaşların yerel yöneticilere dair görüşlerini ölçmek amacıyla gerçekleştirildi. Toplamda 10 bin 680 kişinin katıldığı araştırmada, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, elde ettiği başarı oranıyla öne çıkan isimler arasında yer aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Edirne Belediye Başkanı seçilen Gencan Akın, elde ettiği başarı oranıyla ilgili yaptığı açıklamada, halkın güvenine layık olmayı sürdüreceğini belirtti. Akın, “Edirne için yapacak çok işimiz var. Halkımıza şeffaf, adil ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımıza güveni için teşekkür ediyorum. Onların güvenine layık olmaya devam edeceğim" dedi.

Akın, Edirne’de yapılacak projelerle ilgili planlamaların tamamlandığını ve bu projelerin hizmete dönüştürülmesi için kararlılıkla çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ