Basından ciddiyete davet protestosu

Edirne İl Genel Meclisi’nin toplantılarındaki alışılagelmiş gecikme bugünkü toplantıda da yaşandı. Bir saati aşkın bir süre başlamayan toplantı basın mensuplarının sabrını taşırdı. Gazeteciler toplantıyı izlemeden salondan ayrıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2023 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 15:54

Dünkü toplantısı sonrası bugün saat 13.00’te toplanacağı açıklanan Edirne İl Genel Meclisi’nin bir saatten fazla bir süre başlamaması sonucu, basın mensupları gecikmeyi protesto ederek toplantıyı takip etmeden salondan ayrıldılar.

Edirne İl Genel Meclisi bugün saat 13.00’te, Edirne İl Özel İdaresi Mali İşler Müdürlüğü’nün sunum yapacağı gündem ile toplanacaktı.

Meclis salonunda gerçekleşmesi beklenen toplantı, bir saatten fazla süre geçmesine rağmen meclis başkanı ve birçok üyenin toplantıya katılmaması nedeniyle başlamadı. Bu süreçte bazı meclis üyeleri yerini alıp beklemeye başladı. İl Genel Meclisini takip etmek için salonda bulunan basın mensupları da başlama zamanın üzerinden bir saat geçmesine rağmen toplantının başlamasını 10 dakika daha beklediler. 10 dakika sonunda da hala başlamayınca salonda bulunan basın mensupları salonu terk ederek gecikmeyi protesto ettiler.

ŞENER ŞENTÜRK