BARMANBAY AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Edirneli radyo programcısı ve esnaf Metin Barmanbay 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Ak Partiden Edirne Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2023 13:34
https://batiekspres.com/

Edirne’de giyim mağazası bulunan ve aynı zamanda radyo programcılığı da yapan Metin Barmanbay, 2024 yılının mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Edirne Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Edirne kamuoyunda işyeri için kullandığı “Donunuza kadar giydiriyoruz” sloganıyla tanınan Barmanbay; “Allah nasip ederse Edirne belediye başkanlığına aday adayıyım. Resmi süreç henüz başlamamış olsa da bu işe erken başlamak istedim. Kısmet olursa Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Türkiye’nin 100’üncü yılında ben de iktidarın gücünü kullanmak, iktidarın gücünü bu şehre taşımak ve bu gücü bu şehirde eşdeğer pozisyonda kullanarak bir yerlere, var olan güzelliklere daha fazla güzellikler katmak adına aday adaylığımı açıklıyorum” dedi.

“EN GÜÇLÜ ADAY BELGİN HANIM VE BEN”

Belgin iba ve kendisinden başka güçlü aday göremediğini söyleyen Barmanbay; “Kentte sorun çok ama tek tek sıralamak istersem yapmak istediklerim dile getirilecek ve diğer arkadaşların ekmeğine yağ sürmüş olacağım. Aday adaylık sürecinde değil de resmi olarak aday olduğumda açıklayacağım bir durum. Olur da bu yarışın içinde ben olmazsan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adayıyla istişare halinde olup bu şehir için ne yapılabilir, biz bu şehre ne kazandırabiliriz aktarmış olacağım. Adalet ve Kalkınma Partisi’ne hayatta oy vermem diyen insanlardan ‘sen aday olursan oy veririm’ şeklinde dönüşler alıyorum. İktidarda kim varsa, iktidarın gücünün bu şehre değmesi gerekiyor. Herkesin bildiği üzere sayın Belgin İba ilmek ilmek çalışıyor, dantel dantel  işliyor. Resmi olarak bir açıklama yok ama en büyük aday o benim gözümde ama Belgin Hanım da olsa ben de olsam ikimizden başka aday göremiyorum. O ve ben en güçlü. Esnaflığım ve radyo programcılığımla bu şehirde güzel işler çıkardım diyebilirim, belediye başkanlığımla da bunu sürdürmek istiyorum” şeklinde konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK