Balkan'dan İba’ya tebrik

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Edirne Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Belgin İba’yı tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 16:03

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, yerel seçimlerde Edirne Belediye Başkanlığı için AK Parti tarafından aday gösterilen Belgin İba'yı tebrik etti.

Başkan Balkan www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Siyaset, hizmete duyulan bir sorumluluk ve fedakârlık gerektirir. Edirne'nin önemli bir görevi üstlenen ve partimizden Belediye Başkanlığı için aday gösterilen sayın Belgin İba'yı tebrik ediyorum. Kendisinin bu önemli görevde başarılı olacağına inancım tamdır.

Edirnemiz, tarih kokan bir şehir ve bu şehrin sorumluluğunu üstlenmek büyük bir görevdir. Belgin İba'nın bilgi birikimi, deneyimi ve vizyonuyla Edirne'yi daha yaşanabilir bir kent haline getireceğine inanıyorum. Kendisine yerel seçimlerde başarılar diliyor, Edirne halkına hayırlı hizmetler sunmasını temenni ediyorum.

Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi adına birlikte çalışma iradesiyle hareket edeceğimizden eminim. Havsa ilçemizden Edirne'ye uzanan bu hizmet yolculuğunda birlikte çalışarak, bölgemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum.

Belgin İba'nın adaylığının, Edirne'ye ve partimize hayırlı olmasını diliyor, seçim sürecinde başarılarının devamını temenni ediyorum. Partimize ve şehrimize güzel hizmetlerde bulunması dileğiyle, Belgin İba'ya başarılar diliyorum”

ERGİN SÖZER