Balkan’dan Hacıgazi Mahallesi’ne müjde

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Hacıgazi Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Balkan, Hacıgazi Mahallesi’nde 2024 yılının Temmuz-Haziran aylarında doğalgazın mahalleye döşeneceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 23:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 23:52

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Hacı Gazi Mahallesi’nde Hüseyin ve Dilek Ateş’in evine misafir oldu. Balkan, vatandaşlar ile bir araya gelerek Havsa için gerçekleştireceği projeleri görselleriyle birlikte anlattı. Projeleri anlattıktan sonra vatandaşların sorularına cevap veren Balkan, doğalgazın ne zaman geleceği sorulması üzerine müjdeli haberi vatandaşlara verdi. Balkan, “İnşallah Haziran ve Temmuz aylarında doğalgazımızı mahalleye döşeyeceğiz” dedi.

“BU SENE İÇERİSİNDE DOĞALGAZIMIZI DÖŞEYECEĞİZ”

Balkan, “Hacıgazi Mahallesi ve Hamdi Çığla Mahallesi’ne bu sene içerisinde doğalgaz gelecek. Doğalgaz Mayıs ayında ihaleye çıkıyor. Hacıgazi Mahallesi, Hamdi Çığla Mahallesine geldikten sonra ana güzergahlara gelecek. Eğer Hacıgazi Mahallesi ve Hamdi Çığla Mahallesi’ne gelmezse doğalgazı anayol üzerine verebiliyoruz. Ama biz öncelikle mahalleye vermek istiyoruz. Ondan dolayı bu sene Haziran ve Temmuz ayları içerisinde doğalgazımız mahallemize gelecek ama bu sefer de sizden yol yapımı için bir yıl süre istiyorum” ifadelerine yer verdi.

“MAHALLENİN NÜFUSU ARTIYOR”

Hacıgazi Mahallesi’nin nüfusunun arttığını belirten Balkan, “Son dönemde Hacıgazi Mahallesi için çok fazla ruhsat başvurusu olmaya başladı. Belediye Başkanlığı’na geldiğim zaman Cumhuriyet Mahallesi’ne çok fazla başvuru vardı ama şu anda buraya daha fazla ruhsat başvurusu olmaya başladı. Bu mahalleye dışarıdan gelerek ev yapmaya başlayanlar oldu. Nüfus bu mahallede artacak gibi görünüyor. Mahallelinin market talebi var. Bizim market talebini karşılamamız çok zor. Ancak burada bir nüfus yoğunluğu oluşması gerekiyor. O zaman marketler kendiliğinden gelecek. Nüfus artışıyla beraber bu tür hizmetler de gelecek” şeklinde konuştu.

MERT ERİŞKİN