Balkan'dan Batı Ekspres'e Kutlama ve Başsağlığı

Havsa Önceki Dönem Belediye Başkanı Aydın Balkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Batı Ekspres gazetesini ziyaret ederek batiekspres.com haber sitesi muhabirlerinin bayramını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 18:06

Ziyareti sırasında batiekspres.com haber sitesi sorumlu yazı işleri müdürü Murat Savaş'a da başsağlığı dileklerini ileten Balkan, Murat Savaş’ın babası Nail Savaş’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Gazete ofisinde sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, Balkan, basın mensuplarının toplumun bilinçlenmesindeki kritik rolüne vurgu yaptı. Balkan, “Basın, demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarından biridir. Gerçekleri kamuoyuna tarafsız bir şekilde aktaran gazetecilerimizin bu özel gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Basın mensuplarımız, halkın doğru bilgiye ulaşmasında önemli bir köprü görevi üstleniyorlar.” şeklinde konuştu.

Balkan, Murat Savaş'a başsağlığı dileyerek, “Naim Savaş'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.” dedi.

ERGİN SÖZER