BALKAN’DAN ARDATÜRK’E TEBRİK

Havsa AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'na, Ataberk Ardatürk atandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2023 18:45
https://batiekspres.com/

Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Havsa AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ataberk Ardatürk’ün atanmasıyla gençlik kollarına yeni bir enerji ve liderlik getireceğine olan inancını dile getirdi.

Av. Balkan, Ataberk Ardatürk'ün Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanmasıyla ilgili olarak www.batiekspres.com internet haber sitesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Havsa AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'na değerli kardeşim Ataberk Ardatürk atanmıştır. Bu atama, gençlik kollarımızın dinamizmini artıracak ve yeni liderlik vizyonuyla birlikte önemli projelere imza atacaklarına inanıyorum. Gençlerimiz, memleketlerine hizmet yolunda büyük sorumluluklar taşıyorlar, ve bu sorumluluğu gönülden üstlenerek elini taşın altına koymuş olan bu genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Balkan, gençlerin toplumsal katılımının ve liderlik yeteneklerinin önemine vurgu yaparak, gençlerin siyasi arenada etkili bir şekilde yer almasını teşvik eden bir vizyonu desteklediklerini belirtti. Ataberk Ardatürk’ün gençlerin beklentilerine ve toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek projeler geliştireceğine olan güvenini dile getirdi.

ERGİN SÖZER