Bağ Bozumu Şenlikleri Coşkuyla Sona Erdi

Kırklareli Belediyesi ile Kırklareli Kent Konseyi tarafından düzenlenen 15. Kırklareli Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenlikleri, son gününde de coşkulu etkinliklere sahne oldu. Yayla Parkı’nda KIRKSEDER tarafından gerçekleştirilen “Berrak Türküler” konseri, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 10:21

Akşam saatlerinde Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin “Mor İz Ritim Atölyesi” konseri ile başlayan etkinlikler, Kırklareli Belediyesi Sanat Atölyeleri’nin çocuk ve kadın gruplarının sunduğu ritim, bando ve dans gösterileriyle devam etti.

Şenliklerin finalinde ise ünlü sanatçı Bülent Ortaçgil, Yayla Meydanı’nda sahne aldı. Ortaçgil, gençler de dahil olmak üzere geniş bir izleyici kitlesinin şarkılarına eşlik ettiği performansıyla geceye damgasını vurdu. Konser sonunda Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, sanatçıya plaket ve çiçek takdim etti. Başkan Bulut, Ortaçgil’i Kırklareli’nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek kendisine teşekkürlerini sundu.

Başkan Bulut, şenliklerin son gecesinde yaptığı konuşmada, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Kent Konseyi, belediye birimleri ve personeline, üç gün boyunca emeklerini sunan üreticilere, katkı sağlayan platformlara ve Yayla Meydanı’nda bu emekleri yalnız bırakmayan Kırklareli halkına teşekkürlerini iletti.

HABER MERKEZİ