Aybike Şimşek hızlı başladı

MHP’nin ittifak olmadan Edirne’nin 4 ilçesinde adaylarını açıklaması sonrası sahaya inen İpsala adayı Aybike Şimşek, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Şimşek, kadın ve avukat kimliğinin yanı sıra babasının manevi gücünden dolayı rakiplerinden 3-0 önde olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2024 13:41

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne’nin, Keşan, İpsala, Enez ve Havsa ilçelerinde 31 Mart yerel seçimlerine ittifak olmadan kendi adaylarıyla katılma kararı aldı. MHP’nin aldığı karar doğrultusunda açıkladığı İpsala Belediye Başkan Adayı Aybike Şimşek saha çalışmalarına hemen başladı.

Sahada İpsalalılardan olumlu tepkiler aldığını belirten Şimşek. Rakiplerine göre kadın ve avukat kimliğinin yanı sıra babası merhum Gürsel Şimşek’in manevi kimliğinden dolayı 3-0 önde olduğunu söyledi. Şimşek; “Çalışmalarımız devam ediyor. İpsala’da seçim büroları tutuldu. Önümüzdeki günlerde projelerle ilgili bir lansman olacak. Bir yandan da belediye meclis üyelerinde son belirlemeler yapılıyor. Şu an süreç bu şekilde ilerliyor. İttifak yok, herkes seçime ayrı ayrı girecek. Şu anda herkes kendi adayıyla devam ediyor. İpsalalılarda güzel bir izlenim var. İnsanlar bir değişiklik olmasını istiyor. İpsala’ya bir kadın eli değmesi taraftarı herkes. Kartlar sıfırdan dağıtılacak. Burada herkesin belirli bir taban oyu var ama seçimde burada biz 3-0 önde başlıyoruz. Neden öndeyiz? Kadın kimliğimiz, buradaki avukat kimliğimiz ve babamın manevi gücünden dolayı 3-0 önde başlıyoruz. Adaylığımız açıklandı, sahadayız, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkta bir ittifak beklentisi var ama şu anda genel merkezden bir karar çıkmadığı sürece ittifak yok” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK