“ATATÜRK’ÜN İZİNDEN GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 11:44
https://batiekspres.com/

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, Atatürk’ün izinden giderek kurduğu Cumhuriyeti sahip çıkacaklarını söyledi.

Aktaş şunları söyledi:

“Bugün, Türk milletinin özlemle andığı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümüdür. Büyük önderimizi rahmet ve minnetle anarken, onun bize bıraktığı mirasa sahip çıkma sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünya için önemli bir liderdir. Onun önderliğinde kazanılan bağımsızlık mücadelesi, Türk milletinin azim ve kararlılığının tarihe altın harflerle yazıldığı bir destan olmuştur. Bugün, Atatürk'ün izinden giderek, onun kurduğu Cumhuriyetin temel değerlerine ve ilke ve inkılaplarına sahip çıkmaya devam ediyoruz.

İYİ Parti olarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşmak, Türkiye'yi çağdaş, demokratik, laik ve kalkınmış bir ülke olarak görmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün, Atatürk'ün mirasına sahip çıkarak, onun düşündüğü aydınlık Türkiye idealine yönelik adımlar atmaya devam ediyoruz.

10 Kasım, sadece bir anma günü değil, aynı zamanda Atatürk'ün bize bıraktığı mirası daha ileriye taşıma ve gelecek nesillere aktarma sorumluluğumuzun bir günüdür. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve özlemle anıyor, onun izinden gitmeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

ERGİN SÖZER