ATATÜRK’ÜN FOTOĞRAFLARI SERGİLENDİ

Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıldönümü kapsamında 10 Kasım ve Atatürk sergisi vatandaşların ziyaretine açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 16:59
https://batiekspres.com/

Edirne Valiliği, Edirne İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Rumeli Kültür Sanat Akademisi’nin gerçekleştirdiği 10 Kasım ve Atatürk Sergisi, Devecihan Kültür Merkezi Hayri Çizel Sergi Salonu’nda sanat severlerle buluştu. 53 fotoğrafın bulunduğu sergiyi ziyaret etmek isteyen vatandaşların hafta boyunca 9.00 ile 17.00 saatleri arasında sergiyi ziyaret edebilecekleri belirtildi.

“SANAT SEVERLERİ SERGİMİZE BEKLİYORUZ”

Mustafa Kemal Atatürk’ün Edirne’yi ziyaretlerinin de sergilendiğine değinen Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. Yıldönümündeyiz. Saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Bugün burada Edirne Valiliği’mizin 10 Kasım etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın arşivlerinden tedarik ettiğimiz 53 adet fotoğraftan oluşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hem cenaze hem de yurt içerisindeki çeşitli ziyaretlerindeki fotoğrafları bugün sanat severlerin beğenisine sunduk. Önümüzdeki hafta boyunca 10-17 Kasım arasında tüm sanat severleri sergimize bekliyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN