Aslan Karayollarına Seslendi; Buraya Köprü Şart

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü (dün) Abalar-Oğulpaşa kavşağında meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kaza ile ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 11:22

Birkaç yıl içinde 19 kişinin hayatını kaybettiği kavşakla alakalı www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İl Genel Meclisi Üyesi Tunay Aslan şunları dile getirdi:

“Dün Abalar-Oğulpaşa kavşağında yine bir canımız gitti. Birkaç yıl içinde 19 kişi yaşamını burada yitirdi. Buradan karayollarına sesleniyorum; buraya köprü şart. İnsanlarımız kazalarda ölüyor. Buna göz yumamayız.

Önümüzde orak var. Biçerdöver, balya arabalar ve buğday yüklü araçlar bu yolda olacaklar. Kaza geliyorum demez gelir. Havsa İl Genel Meclis Üyesi olarak buradan karayollarına sesleniyorum, artık insanlarımız ölmesin. Buna bir çözüm bulun. Alt geçit veya köprü yapması şart. Daha kaç canımızı burada kaybetmemiz gerekiyor? İnsanlarımız ölmesin.

Trafik kazasında yaralananlara acil şifalar dilerim. Hayatını kaybeden Abalar köyünden Nusret Elmas’a Allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar dilerim. Abalar köyümüzün başı sağ olsun.”

ERGİN SÖZER