Aslan, “Bu kez tercihiniz CHP olsun”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan köy ziyaretlerini tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 13:11

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Azatlı köyü ile ilçeye bağlı 22 köyün ziyaretini tamamladı. Azatlı köyünde kahvehane ziyaretleriyle vatandaşlarla buluşan Aslan ve Çığla İl Genel Meclisi Üyeliği için destek beklediklerini belirttiler.

Tunay Aslan ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada Havsa’ya bağlı 22 köyün tamamını ziyaret ettiklerini belirterek şunları dile getirdi:

“Azatlı köyümüz ile Havsa ilçemize bağlı 22 köyümüzü gezmiş ve halkımız ile buluşarak kahvehane gezilerimizi bitirmiş bulunmaktayız. Bu ziyaretlerimizi tamamlamış olmamız son değil yeni bir başlangıcın habercisidir. Köylerimizdeki gezilerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlara çözüm olacağız. Köylerimiz ve köylerimizde yaşam süren insanlarımız en büyük değerlerimizdir. İsterdim ki köylerimizde eskisi gibi okullarımız ve sağlık ocaklarımız açık olsun. Ama inanıyorum ki her köyümüzde olmasa da yine merkezi köylerimizde okullar ve sağlık ocakları açılacaktır. Birçok köyümüzde tarla toplulaştırması bitmiş, bazı köylerimizde yeni başlıyor. Bizler köylerimize söz verdik, yapabileceğimiz her iş konusunda hizmete hazırız. En başından da dediğim gibi bir elin nesi var iki elin sesi var. Parti gözetmeksizin ilçemiz ve köylerimizin oylarına talibiz”

Aslan açıklamasının devamında destek beklediğini söyleyerek köylerdeki vatandaşlara seslenerek “Tarım kökenli bir kardeşiniz, abiniz ve arkadaşınız olarak İl Genel Meclisi Üyeliğine sandıkta desteklerinizi bekliyorum. Kendi kararlarınızı vermek yine sizlerin elinde. İl veya ilçe merkezinde yaşayan birini de seçebilirsiniz. Ama size en yakın, sizi tanıyan ve ihtiyaçlarınızı en az sizler kadar bilen biriyim. Bende Arpaç köyünde yaşam süren biri olarak İl Genel Meclisine Cumhuriyet Halk Partisinden adayım. Oy pusulasında 8. Sıradayız. Bu kez tercihiniz CHP olsun, köyden gelen birisi olsun. Hep beraber kazanalım. Bu vesile ile şimdiden CHP havsa İlçe Başkanımız Menduh Doğramacıoğlu, İl Genel Meclisi Üyeliği adayı Serdar Çığla ve kendim adına tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ERGİN SÖZER