Arda MYO’da 212 Öğrenci Kep Attı

Trakya Üniversitesi Arda MYO’nun bugün düzenlenen 2023/2024 akademik yılı mezuniyet töreninde kep atan 212 öğrenci mezun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2024 13:19

Trakya Üniversitesi Arda Meslek Yüksekokulu’nun (MYO) 2023/2024 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene; Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan törende, Devlet Konservatuvarı öğrencileri mini konser verdi. Törende Trakya Üniversitesi tanıtım filmi de gösterildi.

Törende öğrenciler adına konuşmayı MYO birincisi Simanur Giray yaptı. Giray, konuşmasında akademisyenlere ve velilere teşekkür ederken; mezun olan öğrencilere de başarılar diledi. Giray’ın ardından törende Arda MYO Müdürü Prof. Dr. Yeşim Yeşiloğlu konuştu. Yeşiloğlu, velilere ve akademisyenlere emekleri için teşekkür ederken; öğrencilere de iş hayatlarında başarı dileklerini iletti.

212 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Yeşiloğlu, konuşmasının ardından MYO birincisi Simanur Giray’a plaket ve mezuniyet belgesini takdim etti. Törende dereceye giren öğrencilere de plaket ve mezuniyet belgeleri akademisyenler tarafından takdim edildi. Törende daha sonra mezun olan toplam 212 öğrenci sahneye davet edilerek mezuniyet belgeleri verildi. Belgelerin verilmesinin ardından akademisyenler ve öğrenciler, günün anısına fotoğraf çektirirken; fotoğraf çekiminin ardından meslek andı okundu. Tören, mezun olan 212 öğrencinin kep atarak mezuniyetlerini coşkuyla kutlamasıyla sona erdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ