Antrenör Fettahoğlu: “Pro Body Ems ile 8 Seansta Gözle Görülür Etki”

Edirne’de Pilates Antrenörlüğü yapan Dilara Fettahoğlu, Pro Body Ems Antrenmanı ve programlar hakkında konuşarak; “Biz Pro Body Ems ‘yi pilates ile birleştirdik. Kısa sürede etkili olmasından dolayı çok tercih ediliyor ve 8 seansta gözle görülür etki oluyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 10:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 10:01

Edirne'de Pilates Antrenörlüğü yapan Dilara Fettahoğlu, yenilikçi spor programlarıyla dikkat çekiyor.  Pro Body Ems Antrenmanı ve pilatesi birleştiren Fettahoğlu, bu eşsiz kombinasyonun kısa sürede etkili sonuçlar verdiğini söyledi. Fettahoğlu, bu yöntemin spor yapmaya vakit bulamayanlar için ideal bir seçenek olduğunu ifade etti.

Antrenör Fettahoğlu, bu antrenman tekniğinin, pilates ile birleştirildiğinde vücut kondisyonunu artırmada ve kasları şekillendirmede olumlu sonuçlar sağladığını ifade etti.

Edirne'de pilates ve EMS teknolojisini birleştirerek, spor yapmanın farklı ve etkili bir yolunu sunan Fettahoğlu, spor severleri bu deneyimi yaşamaya davet ediyor.

“KISA SÜREDE ETKİSİNİN OLMASINDAN DOLAYI TERCİH EDİLİYOR”

Fettahoğlu, kısıtlı vakti olan vatandaşlar tarafından tercih edildiğini belirterek; “Biz, Pro Body Ems’yi pilates ile birleştirdik. Bu bir kıyafet ve vücuda akım gönderiyor. Bununla birlikte spor yapıyoruz. Birçok EMS cihazı var. Bizimkisi Pro Body. Bu Türkiye Jimnastik Federasyonu onaylı ürünü. İçinde programlar var. Örneğin Kardiyo Programı, zayıflamak için kullanılıyor. Patlayıcı kuvvet olabilir, kas geliştirme programı olabilir. Örneğin kadınların en çok tercih ettiği karın ve kalça şekillendirme antrenmanı yapıyoruz. Selülitte çok faydalı oluyor. Kısa sürede etkisinin olmasından dolayı tercih ediliyor” dedi.

“8 SEANSTA GÖZLE GÖRÜLÜR ETKİ OLUYOR”

8 seansta gözle görülür etki olduğunu söyleyen Fettahoğlu; “Genelde 15-20 dakika egzersiz yapıp sonunda da kendisinin yaptığı bir masaj var 5 dakika sürüyor. Toplamda buraya girmeniz ve çıkmanız bize maksimum yarım saate tekabül ediyor. İçeri girmeniz, giyinmeniz ve cihazı bağlamamız bize sadece yarım saat vermeniz yeterli diyoruz. Zamanı kısıtlı olan vatandaşlar için çok iyi oluyor. 8 seansta gözle görülür etki oluyor. Biz rehabilite etmiyoruz. Tedavi edici değiliz ama destekleyiciyiz” diye konuştu.

“KADINLARIMIZ ÖZEL DERSLERE ÇOCUKLARI İLE GELEBİLİYORLAR”

Fettahoğlu, spor yapmak isteyen annelerin özel derslere çocukları ile gelebileceğini söyleyerek; “Şöyle bir avantajımız var. Kadınlarımız özel derslere çocukları ile gelebiliyorlar. Biz çocukların annelerin spor yapmasına engel olmasını istemiyoruz. Biz anneler dersteyken, çocuklarla ilgileniyoruz. Böyle bir ayrıcalık tanıdık. 2 çocuğuyla düzenli olarak derse gelen bir üyemiz var. Ekstra bir ücret talebimiz de yok. Kadınlara destek olmaya çalışıyoruz. Yoğun iş temposu ve çocuklar, vs. bunun dışına çıkıp kendilerine haftada 2 gün 30-50 dakika arasında bir zaman ayırmaları gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

HİLAL PEKER