Aladağ'dan şehitler için başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, Kuzey Irak'ta gerçekleşen hain saldırılar sonucu 24 saat içinde şehit düşen 12 askerimiz için başsağlığı dileyerek; “Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 13:53

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, Kuzey Irak'ta gerçekleşen hain saldırılar sonucu 24 saat içinde şehit düşen 12 askerimiz için başsağlığı diledi.

Aladağ, ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada; “Ülkemizin güvenliği ve birliği için canlarını feda eden kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Şehit ailelerine başsağlığı dileklerini ileten Aladağ; “Milletçe bu zorlu süreçte kenetlenmeli, terörün kökü kazınana kadar birbirimize destek olmalıyız. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum” şeklinde konuştu.

Aladağ, şehitlerimize rahmet dileyerek, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde teröre karşı kararlı duruşunu vurguladı. Aynı zamanda, güvenlik güçlerine de görevlerinde başarılar dileyen Aladağ, ülkenin birlik ve bütünlüğü adına her türlü mücadeleye desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

ERGİN SÖZER