Aktaş’tan 10 Ocak kutlaması

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulunarak, medya mensuplarının önemine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 13:37

www.batiekspres.com haber sitesine açıklama yapan İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Aktaş mesajında şunlara yer verdi:

“Bugün, toplumumuzun haber alma özgürlüğünü ve demokratik değerleri temsil eden siz değerli gazetecilerin günüdür. Sizler, doğru ve tarafsız habercilikle kamuoyunu bilgilendirirken, demokrasinin güçlenmesine de katkı sağlıyorsunuz.

Bu özel günde, emekleri ve fedakarlıkları için tüm gazetecileri saygıyla anıyor, başta ilçemizde ve Edirnemizde görev yapan basın mensupları olmak üzere, tüm medya çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Sizler, özverili çalışmalarınızla toplumun aydınlanmasına, bilinçlenmesine ve güçlenmesine önemli katkılarda bulunuyorsunuz.

Haber alma hakkının demokrasinin temel taşlarından biri olduğu bilinciyle, özgür ve tarafsız haberciliği desteklemeye devam edeceğiz.

Nice yıllara, nice başarılara. İyi Parti Havsa İlçe Başkanlığı olarak, siz gazetecilerle birlikte daha aydınlık yarınlar umuyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

ERGİN SÖZER