Aktaş Meriç ve Keşan'ın kurtuluşunu kutladı

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, Meriç ve Keşan ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 15:43
https://batiekspres.com/

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, Edirne’nin Meriç ve Keşan ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılını kutladı.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Aktaş şunları dile getirdi;

“Bugün, tarihimize altın harflerle yazılmış, bağımsızlık mücadelemizin simgelerinden biri olan Meriç ve Keşan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını coşku ve gurur içinde kutluyoruz. Meriç ve Keşan'ın 101 yıl önce düşman işgalinden kurtarılması, aziz milletimizin gösterdiği kahramanlık ve fedakarlıkla mümkün olmuştur. Bu topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün, geçmişimizin bize bıraktığı bu mirası daha da güçlü bir şekilde koruma ve yaşatma sorumluluğunu hissediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için omuz omuza mücadele etmeliyiz. Bu vesileyle, Meriç ve Keşan'ın kurtuluşunun 101. yıl dönümünü coşku ve sevinçle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Milletimizin 101 yıl önceki kararlı duruşu, bugün de bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizi şekillendirmeye devam etmektedir. İYİ Parti Havsa İlçe Başkanlığı olarak, bu kutlu günün tüm Türk milletine hayırlar getirmesini dileriz.”

ERGİN SÖZER