Aksal’dan yoğun mesai

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kahramanmaraş merkezli depremden sonra şehir değiştirmek zorunda kalan vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra ise Miraç Kandili etkinliklerine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2024 11:37

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, depremden sonra şehir değiştiren vatandaşları ve Miraç Kandili etkinliklerine katıldı. Aksal, “Devlet millet el ele yaralarımızı sarıyoruz” dedi.

 “RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”

 Depremzede aileleri ziyaret eden Aksal, “Bir yıl önce yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra ilimize gelen depremzede ailelerimizi ziyaret ettik. Acılarını paylaştık, güzel hatıralarına tebessüm ettik. Devlet millet el ele yaralarımızı sarıyoruz. Rabbim birliğimizi daim etsin” diye konuştu.

“BU GECENİN HAYIRLAR GETİRMESİNİ NİYAZ EDİYORUM”

 Kandil ziyaretlerini sürdüren Aksal, “AK Parti Keşan İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Teşkilat mensuplarımız ve Keşan Belediye Başkanımızla hemşehrilerimizin Miraç Gecelerini tebrik ettik. Merhamet kapılarının açıldığı bu güzel gecenin hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

“MİRAÇ GECELERİNİ TEBRİK ETTİK”

Miraç Kandili ziyaretleri yapan Aksal, “AK Parti Keşan İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız, Teşkilat mensuplarımız ve Keşan Belediye Başkanımızla Keşanlı hemşehrilerimizin Miraç Gecelerini tebrik ettik. Birlik, beraberlik ve huzurumuzun artmasını temennisiyle” dedi.

AKSAL MEVLİD’İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

Aksal, “Bir yıl önce yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerde yitirdiğimiz 53 bin 537 canımız için okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldık. Akabinde hemşehrilerimizin Miraç Gecesini tebrik ettik” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ