AK Parti Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akıncı, mesajında gençlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu vurguladı ve onlara her alanda güvenilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Başkan Aydoğan Akıncı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başlattığı gündür. Bu anlamlı gün, Türk milletinin azim ve kararlılıkla bağımsızlığa yürüdüğü bir dönüm noktasıdır. 19 Mayıs, aynı zamanda gençlerimize duyulan güvenin ve geleceğe olan inancımızın simgesidir. Atatürk'ün bu özel günü gençlerimize armağan etmesi, onların Türkiye'nin geleceğinde ne denli önemli bir rol oynayacağının bir göstergesidir.
Gençlerimiz, milletimizin geleceği, umut ışığı ve en büyük güvencesidir. Onlara her alanda güvenmeli, önlerini açmalı ve desteklemeliyiz. Gençlerimizin, 19 Mayıs'ın anlamını kavrayarak, ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacaklarına, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Bu ruh ve inançla, gençlerimiz büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında önemli bir rol oynayacaklardır.
Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor; tüm gençlerimizin ve Edirneli hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."
HABER MERKEZİ