Akın, Ünlüce ve Büyükerşen ile görüştü

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Eskişehir önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya gelerek Edirne için projelerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 14:24

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Eskişehir önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) düzenlediği Çalıştay için Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Akın, Ünlüce ve Büyükerşen ile bir araya gelerek Edirne için projelerini paylaştı.

Akın, sosyal medya hesabından buluşma ile ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi: Geçmişten Gelen Miras, Geleceğe Umutla Bakış! Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce ve Geçmiş Dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız kıymetli hocamız Yılmaz Büyükerşen ile bir araya geldik. Kıymetli Hocamızın 25 yıl boyunca Eskişehir’e kattığı değerler ve birikim, bizler için gerçek bir ilham kaynağı. Kendisine Edirne’miz için planladığımız projeleri anlatmak ve onun değerli fikirlerini almak bizim için büyük bir fırsattı. Bizleri kırmayarak değerli zamanını bizlere ayıran Kıymetli hocama çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ