Akın pazarda coşkuyla karşılandı

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, Cumartesi Pazarı’nda vatandaşlar ve esnaflarla buluşarak desteklerini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 17:37

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala programlarını sıklaştırdı. Akın, programı kapsamında Cumartesi Pazarı’nda vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.

Yoğun ilgiyle karşılanan Akın, vatandaş ve esnafa ilgisinden dolayı teşekkür ederek yerel seçimlerde desteklerini beklediğini söyledi. Bir esnafın CHP Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın’ın resminin olduğu broşürü göğsüne sabitlemesi yüzlerde tebessüme neden oldu. Esnafın, “Aramızda tezgâhtan dolayı ne kadar mesafe olsa da her zaman gönlümüzdesiniz” CHP ekibi tarafından memnuniyetle karşılandı.

Akın, “Bugün kadınlarımızla birlikteydik. Çok coşkulu bir birliktelik gerçekleştirdik. Edirne’nin cumhuriyeti, aydın, özgürlükçü kadınlarıyla bir araya geldik. Projelerimizi anlattık. Samimi karşılama dan dolayı mutluluk duyduk. Biz hep şunu söylüyoruz; sahada her gittiğimiz yerde çok büyük bir coşku var, bunu görüyoruz. Güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Gece ve gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN