AKDEMİR, BÖLGE ZİYARETLERİNDE

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Hayrullah Akdemir, Tekirdağ ve Kırklareli’deki Tapu ve Kadastro müdürlüklerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 10:59
https://batiekspres.com/

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Hayrullah Akdemir, Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Özden ve Şube Müdürü  Recep Şadak ile birlikte, Muratlı Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek, personelle birlikte Stratejik plan kapsamında devam eden projeler ile  devam eden işlem başvurularıyla ilgili toplantı yaptılar.

Toplantıda, teknolojik gelişmeler anlatılarak çalışanların uygulamalarda karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm ve geliştirme önerileri konuştular.

LÜLEBURGAZ KADASTRO BİRİMİNE ZİYARET

Heyet daha sonra,  Lüleburgaz Kadastro Birimini ziyaret edip, Genel Müdürlüğün yürütmüş olduğu projeler ile ilgili denetimini gerçekleştirdi. Ardından toplantı yapan heyet arşiv çalışmalarını yerinde inceleyerek pafta dolaplarının son durumunu kontrol edip, ihtiyaç fazlası olan malzemelerin İstanbul Bölge Müdürlüğüne iadesini istedi.

LÜLEBURGAZ TAPU MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Heyet son olarak,  Lüleburgaz Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek, projeler ile ilgili denetimlerini gerçekleştirerek toplantılar yaptı. Daha sonra kurumdaki teknolojik gelişmeleri anlatılarak çalışanlarla sohbet etti.

HABER MERKEZİ