Akdağ’a emekli akademisyenlerden destek

Edirne’de, Kurtuluş Mahalle Muhtar Adayı Önder Akdağ’ın seçim çalışmasına Trakya Üniversitesi’nden emekli akademisyenler destek verdi. Akdağ; “Hocalarımızdan aldığımız destekle, mahallemizde çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 18:31

Edirne’nin Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Önder Akdağ, aza adaylarıyla beraber yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını yürütüyor.

Akdağ’ın seçim bölgesi olan TOKİ Konutları’nda yürüttüğü çalışmalara Trakya Üniversitesi’nden emekli hocaakademisyenler de katılarak destek verdi.

Akademisyenlere projelerini anlatarak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Akdağ; “Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı ve azaları olarak sahada çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Her geçen gün daha çok insana temas ediyoruz. İnsanların sorunlarını dinliyoruz, mahallemizde yapacaklarımızla ilgili onlarla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ortak akıl üretmeye çalışıyoruz. Bugün de saha çalışmalarımız sırasında Trakya Üniversitesi’nden emekli hocalarımız bizleri onurlandırdı. Mahallemizi ziyaret ettiler ve kendilerine mahallemizle ilgili projelerimizi anlattık. Onların da önerilerini bilgi dağarcığımıza ekleyerek, bu destekle birlikte daha güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Hocalarımızın ziyareti bizlere bugün akademik bir pencere açmış oldu. Onların görüşleri bizler için çok kıymetliydi. Bugün aldığımız bu destekle mahallemizdeki çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi.

HABER MERKEZİ