AK Parti’de aday adaylığı süreci devam ediyor

AK Parti Havsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan, Havsa Gençlik Kolları Başkanı Ataberk Ardatürk, Hacı Gazi Mahallesi Başkanı İsmail Batır, Havsa Belediye Meclisi Aday Adaylıklarını AK Parti Havsa İlçe Teşkilatında açıkladılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 18:31

AK Parti Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinde bulunan parti üyelerine destek ve başarı dileklerini ileterek şunları söyledi: “Partimizde aday adaylığı süreci hızla devam ediyor. Bugün itibariyle AK Parti Havsa Kadın Kolları Başkanı Derya Tezcan, AK Parti Havsa Gençlik Kolları Başkanı Ataberk Ardatürk ve Hacı Gazi Mahallesi Başkanı İsmail Batır önemli bir karar alarak aday adaylıklarını ilçe teşkilatımızda açıkladılar. Bu süreçte aday adaylarımızın kararlılığı ve partimize duydukları sorumlulukları takdirle karşılıyoruz”

Savaştürk, açıklamasına devam ederek, “Önümüzdeki seçim sürecinde partimizin birlik ve beraberliği adına, bu yarışta yer alan tüm aday adaylarına başarılar diliyoruz. Her biri kendi alanında önemli hizmetlere imza atmış isimlerdir. Allah, kendilerine bu sorumluluk yolunda güç ve kuvvet versin. Partimizin hedefleri doğrultusunda, Havsa ilçemize daha fazla katkı sunmalarını temenni ediyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, seçim sürecini başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz. Tüm aday adaylarına başarılar dileriz, Allah yar ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu.

ERGİN SÖZER