Aday adayları yemekte bir araya geldi

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, yerel seçimlerde Havsa CHP’den Belediye başkanlığı için aday adayı olan isimlerle, Havsa Belediyesi ve Havsa Avcılar Derneği tarafından Mercan restoran da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 15:39

Havsa Belediye Başkanlığı için CHP’den aday adaylıklarını açıklayan Özcan Arslan, Yıldırım Sain ve Hüseyin Özden ile bir araya gelen Doğramacıoğlu, demokratik değerlere olan bağlılığını öne çıkarttığı bir açıklama yaptı.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Doğramacıoğlu, “Adaylarımız Özcan Arslan, Yıldırım Sain ve Hüseyin Özden ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu buluşma, demokratik sürecin temel taşlarından biridir. Partimizin önceliği her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine ve taleplerine duyarlı olmaktır.

Yemekte, Havsa ilçemizin ihtiyaçları ve beklentilerini de görüştük. Demokratik bir ortamda fikir alışverişi yaparak, ilçenin daha iyi bir geleceğe kavuşmasına katkı sağlamak en büyük arzumuzdur. Havsa'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirecek, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışına sahip adaylarımızla ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER