“Abiyeye her zaman talep var”

Edirne’de bir AVM’de abiye elbise satışı yapan Özlem Özbeyli, yoğun bir yaz sezonunu geride bıraktıklarını belirterek “Abiyeye her zaman talep var” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 17:00

Edirne'deki bir alışveriş merkezinde faaliyet gösteren bir abiye dükkânı çalışanı olan Özlem Özbeyli, 2023 abiye sezonunun yoğun geçtiğini açıkladı. Özbeyli, mevsim değişikliklerine rağmen kadınların abiye kıyafetlere olan talebinin devam ettiğini vurgulayarak, özellikle kış sezonunda dahi bu talebin azalmadığını dile getirdi.

Moda dünyasının hızlı değişen dinamiklerine dikkat çeken Özbeyli, 2023 yılında A Kesim prenses model elbiselerin diğer modellere göre daha fazla tercih edildiğini belirtti. Bu sezon balık modellerinin yerini prenses modellerine bıraktığını ifade eden Özbeyli, müşterilerin zarif ve şıklığı ön planda tuttuklarını söyledi.

“KADINA HİTAP EDEN BİR SEKTÖR”

Kişiye özel elbiseler de tasarladıklarını belirten Özbeyli; “Yoğun geçen bir yaz sezonunu geride bıraktık. Tabi talep azalsa da yok denecek kadar az değil. Biz kişiye özel tasarım abiyeler de dikiyoruz. Dikip hazır olarak sattığımız abiyelerimiz de mevcut. Hali hazırda bulunan modellerimizi terzimizin dokunuşlarıyla gerektiği yerlere yapılan tadilat yapılıyor. Abiyeye her zaman talep var. Kadına hitap eden bir sektör. 2023 yaz sezonunda straplez, askılı, prenses model abiyeler çok revaçtaydı. Prenses model dediğimiz modeller çok tercih ediliyor. Balık modellerin yerini prenses model elbiseler aldı. A kesim, prenses model çok tercih ediliyor çünkü alt tarafı geniş kesim olduğu için kiloyu da gizliyor” dedi.

MERT ERİŞKİN