Uzunköprü'de Avukat Doğan'a Bıçaklı Saldırı

Uzunköprü ilçesinde görev yapan Av. Nebi Doğan, görev yapmakta olduğu bir davanın karşı tarafınca bürosunda bıçaklı saldırıya uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 10:08

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde görev yapan Avukat Nebi Doğan’a, görev aldığı bir davanın karşı tarafınca bürosunda bıçaklı saldırı düzenledi. Olay, ilçe merkezinde bulunan Doğan’a ait hukuk bürosunda meydana geldi. Saldırgan yakalanarak gözaltına aldı.

BARO’DAN KINAMA VE HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATMA ÇAĞRISI

Olay, Uzunköprü’de büyük bir tepkiye yol açarken, Edirne Barosu saldırıyı kınadı. Edirne Barosu’ndan yapılan açıklamada; “Uzunköprü ilçemizde görev yapan meslektaşımız Av. Nebi Doğan, görev yapmakta olduğu bir davanın karşı tarafınca bürosunda bıçaklı saldırıya uğramıştır. Meslektaşımızın yaralanmasının hafif boyutta oluşu en büyük tesellimiz olmakla birlikte, son zamanlarda yurt genelinde avukata yönelik saldırılardaki artış tedirgin edici boyuttadır. Menfur saldırının ardından hızlıca yakalanıp, gözaltına alınan şüpheli hakkında yürütülen adli tahkikat Baromuz tarafından titizlikle takip edilmektedir. Meslektaşımız Nebi Doğan’a yönelik hain saldırıyı kınıyor, bir daha tekrarlanmamasını adına Cumhuriyet Savcısı ve hakim arkadaşlarımızı göreve davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ