Tunahan Genç’e Dillere Destan Sünnet Düğünü

Uzunköprü Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Genç ve Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Yüksek Orman Mühendisi Cihan Genç’in biricik oğulları Tunahan Genç için muhteşem bir sünnet düğünü yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 12:15

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yapılan düğüne çok sayıda davetli katılırken düğün öncesinde Tunahan için evlerinde mevlit programı düzenlenerek Kuran okunup, dua edildi. Babaeski’nin sevilen ailelerinden Zelkade ve Merhum Necdettin Tuna ve Mersin’in bilinen ailelerinden Naile - Mehmet Duran Genç’in torunları için gerçekleştirilen sünnet düğünü görkemli oldu.

Trakya bölgesinin her yerinden gelen aile yakınları düğünde eğlenip erkekliğe adım atan Tunahan’ı tebrik etti. Gecede özel animasyon ekibi Tunahan ve Uzunköprü’den düğüne katılan sınıf arkadaşlarını eğlendirdi.

Düğüne aile yakınlarının yanı sıra öğretmenler ile yakın dostları ve akrabaları ile çok sayıda davetli, katıldı.  Gerçekleştirilen düğünde Sıdıka ve Cihan çifti davetliler ile yakından ilgilenerek, düğün sonunda yaptığı konuşmalarında gelen tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.