TÜ Kadın Voleybol Takımı Şampiyon Oldu

Trakya Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen "2. Kamu Spor Oyunları"nın Edirne ilinde gerçekleştirilen mahalli ayağında şampiyon oldu. 16-24 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılan karşılaşmalar sonucunda birinci olan takım, bölge finallerinde Edirne’yi temsil etme hakkı kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 15:53

Kamu çalışanlarının birbirleriyle kaynaşmalarını sağlama, kurumlar arası iş birliğini artırma ve insanlara spor yapma alışkanlığı kazandırma amacıyla düzenlenen bu projede, Trakya Üniversitesi Kadın Voleybol Takımı iki farklı takımla mücadele etti. “Trakya Üniversitesi” isimli takım şampiyon olurken, “Trakya Üniversitesi Hastanesi” isimli diğer takım ise ikinci oldu. Karşılaşmaların sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

İllerinde şampiyon olan takımlar, 01 - 06 Ekim 2024 tarihleri arasında Bilecik’te düzenlenecek olan bölge finallerinde mücadele edecek.

Şampiyon olan takımın oyuncuları ve çalıştıkları birimler ise şu şekilde:

Güngör İlkiz Yüksel – Genel Sekreterlik Gökben Şahin – Eczacılık Fakültesi Emine Asena Uzun – Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Sedef Danaoğlu – Trakya Üniversitesi Hastanesi Irmak Aktan – Trakya Üniversitesi Hastanesi Kamuran Özavcı – Trakya Üniversitesi Hastanesi Şerife Gamze Ülker – Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Gamze Yıldırım Araz – Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi Merve Yayla – Tıp Fakültesi Serpil Ayas Aydın – Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi

HABER MERKEZİ