TAKSAV Edirne’den Çocuklara Renkli Etkinlik

TAKSAV Edirne, kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor. 27 Ekim Pazar günü, Edirne Kültür ve Sanat Topluluğu ile TAKSAV iş birliğinde düzenlenen etkinlik, Mesut Omca’nın moderatörlüğünde Gizem Ödemiş’in masalları ve Şahan Yusuf Çolak’ın melodileriyle çocuklara keyifli bir gün yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2024 11:44

Saat 14:00’te TAKSAV Salonu’nda başlayan etkinlikte, Gizem Ödemiş’in tiyatral bir anlatımla sunduğu masallar ve çocuklarla birlikte söylenen şarkılar, katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Etkinlik sonunda Türkan Saylan Çocuk Parkı’nın etrafındaki yeşil alanda, Mesut Omca moderatörlüğünde 3 grup oluşturularak, çocuklar ve aileleri birlikte yakar top oynadı.

Etkinliğe katılan aileler, çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirdiklerini ve bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini dile getirdi.

TAKSAV Edirne İl Temsilcisi Nevzat Çolak da etkinliğin önemine vurgu yaparak, “Bu kentte çocuklara, kadınlara ve gençlere dokunmak istiyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlik bu açıdan anlamlıydı. Edirne’nin ilk ve tek masal anlatıcısı Gizem Ödemiş’e, müzikleriyle eşlik eden Şahan Yusuf Çolak’a ve etkinliğin moderatörü Mesut Omca’ya teşekkür ediyorum. TAKSAV olarak etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

TAKSAV’ın bir sonraki etkinliği, 29 Ekim Salı günü Arkeolog ve Müzeci Dr. Umut M. Doğan’ın anlatımıyla Hıdırlık Tabyası gezisi olacak. Çolak, ayrıca arkeoloji, tarih yazarlığı, yaratıcı yazarlık, film okumaları, şiir ve müzik geceleri gibi çeşitli etkinlikler ve atölyelerin düzenleneceğini belirterek, tüm Edirnelileri bu etkinliklere katılmaya davet etti.

HABER MERKEZİ