“Rafadan Tayfa” Edirne’deki İlgiden Mutlu

Edirne’de bir AVM’de 2 gün boyunca çocuklara özel düzenlenen “Rafadan Tayfa” sahne gösterisi ve konseri çocuklardan tam not aldı. Etkinlik sunucusu Tolgahan Parlak, ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 15:36

Edirne’de bir alışveriş merkezinde 2 gün boyunca çocuklara özel olarak düzenlenen "Rafadan Tayfa" sahne gösterisi ve konseri, minik izleyicilerden büyük beğeni topladı. Türkiye’nin sevilen çizgi film karakterleri "Rafadan Tayfa," canlı performansları ve enerjik sahne şovlarıyla çocuklara eğlenceli anlar yaşattı.

Sahneye çıkan Rafadan Tayfa ekibi, hem eğitici, hem de eğlendirici içeriklerle dolu bir gösteri sergiledi. Çocuklar, sevilen karakterlerin şarkılarına eşlik ederken; sahnede gerçekleştirilen skeçler ve interaktif oyunlarla keyifli vakit geçirdi.

“EDİRNE SANAT VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE ÇOK ÖNEM VEREN BİR ŞEHİR”

Etkinlik sunucusu Tolgahan Parlak, sahne gösterisi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Biz Ankara’dan geliyoruz. Türkiye’deki nerdeyse her şehre gidiyoruz. 2 gündür Edirne’deyiz. Edirne sanat ve kültürel etkinliklere çok önem veren bir şehir. Dün de çok başka enerji vardı burada. Bu enerji ile birlikte biz de burada olmaktan çok büyük mutluluk duyduk. Bugün de aynı şekilde çok keyifli geçiyor. İlgi bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER