Polis, O Cesedin Gizemini Çözmeye Çalışıyor

Edirne'de Tunca Nehri'nin kenarında vücudunda kesikler ve yanıklar belirlenen cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi ve şüphelilerin yakalanması için hummalı çalışma yürütülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 18:19

Edirne'nin Yeniimaret Mahallesi'nden geçen Tunca Nehri'nin kenarında dün akşam saatlerinde yaşlı erkek bir şahsa ait cansız beden bulunmuştu.

Boynunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesikler olduğu belirlenen cesette, kısmi yanıklar da tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset otopsi için morga kaldırıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın şüphelisinin yakalanması için hummalı çalışma sürdürüyor. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için parmak izi çalışmalarıyla birlikte, otopside detaylı inceleme yapıldığı öğrenildi. Cesedin kime ait olduğunun belirlenmesi için detaylı araştırma gerçekleştirildiği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Cesedin kimliğinin ve ölüm şeklinin belirlenmesi için yürütülen çalışmaların yanı sıra, olayın şüphelilerinin yakalanması için de hummalı çalışma gerçekleştiriliyor. Ekiplerin, olayla ilgili çok sayıda kişinin ifadesine başvurduğu ve incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

ŞENER URFA