MHP'li Yücel, Ediz Ün'ü Hedef Aldı

MHP Edirne İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplu üye katılım töreni ve ülkücü şehitler programında konuşan MHP MYK Üyesi İlker Yücel, aracında gümrük kaçağı ürünler yakalanmasıyla gündemden düşmeyen CHP'den istifa eden Edirne Milletvekili Ediz Ün'e sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 22:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 22:56

MHP'ye üye olan 643 üye katılım töreni ve ülkücü şehitleri anma programı çerçevesinde MHP Edirne İl Başkanlığı tarafından Irmak Düğün Salonu'nda etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan MHP MYK Üyesi İlker Yücel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ü hedef aldı.

ÜN'Ü ZORA SOKACAK BİR SORU DA MHP'DEN

Milletvekili Ediz Ün'e tahsisli araçta yaklaşık 2 milyon lira değerinde gümrük kaçağı ürünlerin polis ekipleri tarafından ele geçirilmesi olayına değinen Yücel, yaşanan bu olay sonrası Ün'ün 'Atatürklü' savunmasına atıfta bulundu.

MHP MYK Üyesi İlker Yücel, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Edirne'de yaşayan kıymetli vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen milletvekili Ediz Ün'e, devletimiz tarafından araç tahsis edildi. Ancak o araç, yasaklı maddelerin taşınmasıyla gündeme geldi. Olayın ardından açıklama yapan Ün, 'Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına uygun şekilde çalışmalarıma devam ediyorum' ifadelerine yer verdi. Buradan soruyorum; Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılapları içerisinde tahsisli araçla yurt dışından yasaklı madde getirmek nerede var?"

MHP'li Yücel, ayrıca Edirne'de yol, su ve ulaşım sorununa da dikkat çekerek, bu sorunların Edirne'ye yakışmadığını vurguladı.

ŞENER URFA