Marmara’yı Edirneli Üretici Kadınlar Temsil Edecek

Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan GastroAfyon Turizm ve Lezzet Festivali'ne 7 bölgeden 7 kadın kooperatifi katılacak. Festivalde Marmara Bölgesi'ni Edirneli üreten kadınlar temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 17:23

Afyonkarahisar'da 27-28-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan GastroAfyon Turizm ve Lezzet Festivali'ne 7 bölgeden 7 kadın kooperatifi katılacak. Marmara Bölgesi'ni temsilen Edirneli üretici kadınların kurduğu S. S. Valide Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi bu prestijli festivale davet edilerek Edirne'ye büyük bir gurur yaşattı.

EDİRNE'YE ÖZGÜ ÜRÜNLER STANTTA YERİNİ ALACAK

S. S. Valide Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatif üyelerinin ürettiği tekstil ve gıda ürünleri bu festivalde yerini alacak. Yoğurt mayalama kapları ve tarhana, kuskus, erişte, sebzeli erişte ile Edirne'ye özgü turşuluklar meraklılarıyla festivalde buluşacak.

FESTİVALDE EDİRNE'Yİ TANITACAKLAR

S. S. Valide Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi adına açıklamalarda bulunan Şükriye Velioğlu Bilgiç, "Festivalde Marmara Bölgesi'ni temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Edirne'yi simgeleyen yöresel ürünlerle bu festivalde yer alacağız. Çok sayıda kişinin katılacağı festivalde Edirne'yi tanıtacağız. Bu festivali kadın girişimcilerin tanıtımı açısından önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verdi.

ŞENER URFA