Kışlıklar Tezgahlarda

Edirne’de Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı’nda kışlık ürünler tezgahlarda artmaya başladı. Bununla birlikte Pazar esnafı yazlık ürünleri de bitirebilmek için sezon sonu indirimlerine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 15:30

Edirne’de Cuma günleri kurulan Ulus Pazarı’nda kışlık ürünler yavaş yavaş tezgahlarda yerini almaya başladı. Esnaf, kışlık ürünlere yer açabilmek için yazlık ürünlerde sezon sonu indirimlerine başladı.

Bu haftadan itibaren tezgahında tamamen kışlık ürünlere yer verdiğini söyleyen esnaf Erhan Koçdemir; “Yazlık ürünlerimi bitirdim. Bugün tamamen kışlık ürünlerden oluşan bir tezgah açtım. Hem kadın hem de erkek ürünleri var. Mevsim itibariyle çok kalın ürünler seçmedim. Daha çok kışın ilk günlerinde giyilebilecek ve daha ince kazaklar satıyorum. Talep var ama önümüzdeki haftalarda talebin daha da artacağını tahmin ediyorum” dedi.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Barış Atkoşan ise kışlık ürünlerin yavaş yavaş tezgahlarda artmaya başladığını belirterek, esnafın yazlık ürünlerde sezon sonu kampanyaları yaptıklarını belirterek bunun vatandaş için bir fırsat olduğunu söyledi.

ŞENER ŞENTÜRK