İlk Ziyaretini Muhtarlara Yaptı

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin’in istifası sonrası Edirne İl Başkanlığı’na atanan Hasan Hakan Şahin, ilk ziyaretini Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu ve Derneği’ne yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 16:49

Edirne’de geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanı Alpay Alpagut Engin istifa etmişti. Engin’den boşalan il başkanlığı görevine atanan Hasan Hakan Şahin yetki belgesini İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’ndan dün aldı.

Yetki belgesini almasının ardından bugün Edirne’ye gelen yeni İYİ Parti Edirne İl Başkanı Hasan Hakan Şahin ilk ziyaretini de Muhtarlar Günü olması sebebiyle Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu ve aynı binada faaliyet gösteren Edirne Köy Ve Mahalle Muhtarları Derneği’ne yaptı. Burada Federasyon Başkanı Fatih Kıyga ile görüşen Şahin yaptığı açıklamada; “Dün genel merkezimizde mazbatamızı aldık. İl Başkanlığı görevi Genel Başkanımız Musavat Dervişoğlu tarafından bizlere tebliğ edildi. Ayağımızın tozuyla da ilk önce Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyonu ile Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneğimizi ziyarete geldik. Ziyaretlerimiz bundan sonra devam edecek. İYİ Parti adına yeni bir yapılanma, yeni bir süreç bizleri bekliyor. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Federasyon Başkanı Fatih Kıyga ilk ziyaretini kendilerine yapan İYİ Parti Edirne İl Başkanı Şahin’e teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Edirne Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Karlatlı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak; “İYİ Parti İl Başkanımızın bizleri ziyaretinden çok memnun olduk. İlk bizle başlamasından çok memnun olduk. Biz muhtarlar olarak devamlı STK'larla, parti yöneticileriyle işbirliği içerisinde beraber çalışıp beraber çalışıp üreteceğiz” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK