"Havalar Soğudu Battaniye ve Yorgana Talep Arttı"

Edirne’nin Alipaşa Çarşısı esnafı Birgül Sıragezen, havaların soğumasıyla battaniye ve yorgana talebin arttığını belirterek; “Kış sezonu açıldı. Havalar soğudu battaniye ve yorgana talep arttı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 16:19

Edirne'nin tarihi Alipaşa Çarşısı’nda esnaflık yapan Birgül Sıragezen, havaların soğumasıyla birlikte battaniye ve yorgan satışlarında önemli bir artış yaşandığını dile getirdi. Kış sezonunun başlamasıyla birlikte vatandaşların evlerini ısıtma ihtiyacı doğrultusunda battaniye ve yorgan gibi kışlık ürünlere olan talep yükseldi. Battaniye ve yorgan fiyatlarında da çeşitliliğin olduğunu ifade eden Sıragezen, her bütçeye uygun ürünlerin bulunduğunu vurguladı.

Sıragezen, ayrıca Bulgar vatandaşların da ilgisinin yoğun olduğunu ifade etti.

“KIŞ SEZONUNA HAZIRIZ”

Sıragezen, çarşıda satışların son günlerde gözle görülür şekilde arttığını belirterek, “Kış sezonu açıldı. Battaniye ve yorgan satışları hızla artış gösterdi. Havaların soğumasıyla birlikte vatandaşlar kış hazırlıklarına başladı. Biz de esnaf olarak stoklarımızı bu doğrultuda yeniledik ve çeşitlendirdik. Yün, pamuklu ve sentetik malzemelerden yapılmış farklı modellerimiz var. Vatandaşlarımız bütçelerine ve ihtiyaçlarına uygun ürünleri kolayca bulabiliyorlar. Satışlarımız güzel, hareketlilik başladı. Bulgar vatandaşımızın da ilgisi yoğun. Kış sezonuna hazırız” diye konuştu.

HİLAL PEKER