Hata, CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkan Adayı

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanlığına Adaylığını açıklayan Özgür Hata, adaylık sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Emek ve alın teri anlayışına dayalı bir perspektifle yola çıktığını belirten Hata, gençliğin geleceği için mücadele etmenin zorluklarını bildiğini ancak kararlılıkla çalışacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 12:44

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Gençlik Kolları Başkan Adayı Özgür Hata, açıklamasında değişimin, emeği yüceltenlerin ve haksızlığa boyun eğmeyenlerin çabalarıyla gerçekleşeceğine inandığını vurguladı. Hata açıklamasında şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Gençlik Kolları Başkan Adayı olarak bu yola çıkarken, her şeyin temelinde emeğe ve alın terine inanan bir anlayışla hareket ediyorum. Gençliğin geleceği için mücadele etmenin kolay olmadığını biliyorum; ancak hiçbir zaman geri adım atmayacağım, korkmadan, yılmadan, sonuna kadar çalışacağım. Çünkü değişim, ancak emeği yüceltenler ve haksızlığa boyun eğmeyenler sayesinde gelir. Bu görevi üstlenirken, gençlerin özgürlüğü, eşitliği ve adalet taleplerine kulak vermekle kalmayıp, onların her alanda hakkını savunmayı en büyük sorumluluğum olarak görüyorum. Korkusuzca, her türlü zorluğun üstesinden gelmek için gece gündüz demeden çalışacak, gençlerin sesi olmak için tüm gücümü ortaya koyacağım. Emek vererek, yılmadan mücadele eden gençliğin, siyasette hak ettiği yeri alması için tüm kalbimle çalışacağım. Bizler umudun, cesaretin ve emeğin temsilcileriyiz. Korkmadan, durmadan, gençlerin gücünü ve enerjisini bu mücadeleye katacağız. Hep birlikte, Edirne’nin ve ülkemizin aydınlık geleceğini inşa edeceğiz. “Birlikte çalışacağız, emeğimizle başaracağız, korkmadan değiştireceğiz.”

HABER MERKEZİ