EMADDER Edirne Temsilciliği Açılıyor

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Edirne İl Temsilci Çiler Kopan, Edirne Temsilciliği açılış tarihinin müjdesini verdi. Açılışa EMADDER Genel Başkanı Mihriban Uğurlu da katılarak basın açıklaması gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 17:36

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Edirne İl Temsilciliği’nin açılış tarihi belli oldu. EMADDER Edirne İl Temsilcisi Çiler Kopan, uzun süredir merakla beklenen açılışın müjdesini vererek, 6 Ekim 2024 Pazar günü Edirne’deki temsilcilik binasının kapılarını açacaklarını duyurdu.

Açılış törenine EMADDER Genel Başkanı Mihriban Uğurlu da katılarak önemli açıklamalarda bulunacak.

TÜM EDİRNE HALKINI VE DERNEK ÜYELERİNİ DAVET ETTİ

Çiler Kopan, www.batıekspres.com internet haber sitesine yaptığı açıklamada, derneğin Edirne'deki faaliyetlerine resmen başlamasının büyük bir adım olduğunu vurgulayarak, açılış törenine tüm Edirne halkını ve dernek üyelerini davet etti. Kopan; "Emeklilikte Adalet Derneği olarak Edirne'deki temsilcilik binamızı açmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Amacımız, emeklilik hakları ve adalet konusunda halkımızı bilgilendirmek ve mağduriyet yaşayan emeklilerimize destek olmak. Artık kendi yerimizde vatandaşlarımızı daha iyi bir şekilde bilgilendirerek mağduriyetimizi beraber gidereceğiz" dedi.

HİLAL PEKER