Edirnespor’dan Son Dakikada Gelen Beraberlik

Edirnespor, bugün deplasmanda karşılaştığı Niğde Belediye Spor ile 1-1 berabere kalarak ligdeki ilk puanını aldı. Sarı kırmızılılar, 90’ıncı dakikada buldukları gol ile beraberliği sağlamayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 18:15

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Edirnespor, bugün Niğde Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmayı hakem Burak Kalamak yönetirken; yardımcılıklarını Sezgin Altun, Yakup Keçeci ve Mehmet Taşdemir yaptı.

Edirnespor, deplasmanda oynadığı karşılaşmaya Hüseyin Genç, Batuhan Uçan, Kemal Can Aydemir, Bahri Can Avcı, Ömercan Öndaş, Nasrullah Dedemen, Fatih Ergen, Yunus Özdemir, Berkay Ceylan, Emre Gürsel Hürcan ve Batuhan Er ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Doğukan Kaya, Emre Şimşek, Atakan Serin, Mert Aydın, Yusuf Talha Yılmaz, Yağız Berkay Hazar, Mustafa Apardı, Efe Yüceer, Ensar Bilir ve Furkan Kara’dan oluştu.

Ev sahibi Niğde Belediye Spor da karşılaşmaya Çağrı Can Tanrıbilir, Egecan Çevir, Halil Çiçek, İbrahim Halil Şimşek, Tayfun İkiz, Muhammed Emin Polat, Mert Can, Berat Eskin, Bünyamin Başar, Abdullah Berkay Ekmekci ve Mertkan Cengiz ilk 11’i ile çıktı. Takımın yedekleri ise Mert Topuz, Kaan İlker Görmez, Faysal Berdan Kaya, Ahmet Arda Duran, Ömer Faruk Demirel, Şahin Karakaş, Suat Beliktaş, Ahmet Yalçın Öztürk, Vedat Altaş ve Hüseyin İkiz’den oluştu.

SON DAKİKADA GELEN GOL

Saat 16.00’da başlayan maçın ilk 45 dakikası, ev sahibinin atakları ile başladı. Niğde Belediye Spor, maçın 14’üncü dakikasında Bünyamin Başar ile 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise 2 takım da gol bulmakta zorlandı. Maçın 90’ıncı dakikasında ise sahneye Edirnespor’dan Kemal Can Aydemir çıktı. Aydemir, Edirnespor’un beraberlik golünü atarak maçı 1-1’e getirdi. Maç, 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

KIRIKKALE’Yİ KONUK EDECEK

Edirnespor, deplasmanda aldığı beraberlik sonucunda 4. Grup’ta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ilk puanına ulaştı. Sarı kırmızılılar, ligin dördüncü haftasında evinde Kırıkkale FK Spor Kulübü’nü ağırlayacak. 29 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

HABER MERKEZİ