Edirnelilerin e-Ticarette Tercihi; Türk Kahvesi Makinesi

Edirne’de elektronik ev eşyası satan mağaza yetkilisi Seda Ecer, e-ticarette en çok aranan ürünler arasında yer alan kahve makineleri hakkında konuşarak; “Edirneli vatandaşlarımız en çok Türk kahvesi makinesine talep gösteriyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 16:51

Son yıllarda evde kahve demleyenlerin sayısındaki artış, kahve tutkunlarının ilgisini çeken önemli bir trend haline geldi. E-ticaret platformları ve büyük mağazalar, bu artan talebi karşılamak için kahve makineleri ve demleme ekipmanlarında geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kahve makineleri, geçtiğimiz günlerde e-ticarette en çok aranan ürünler arasında yer aldı.

Edirne’de bir elektronik eşya mağazanın yetkilisi Seda Ecer, e-ticarette en çok talep gören kahve makineleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ecer, Türk kahvesi makinelerinin talep gördüğünü belirterek evde kahve yapmanın daha düşük maliyetli olduğunu söyledi.

“EVDE KAHVE YAPMANIN MALİYETİ DÜŞÜK”

Ecer; “Edirneli vatandaşlarımız en çok Türk kahvesi makinesine talep gösteriyor. Artık herkesin evinde var diyebiliriz. Evde kahve yapmak daha düşük maliyetli. Bizim toplumumuzda özellikle kadınlarda Türk kahvesi keyfi diye bir oluşum oldu. Türk kahvesi makineleri hem pratik kullanım sağlıyor hem de Türk kahvesi sevenlerin vazgeçilmezi haline geldi. Bu yüzden Edirneliler tarafından yoğun ilgi görüyor. Espresso ve filtre kahve makinalarını ise daha çok işyerleri ve Bulgar vatandaşlar tercih ediyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER