Edirneli Kuaför: “Sonbaharda Saç Bakımı Talebi Artıyor"

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, sonbahar aylarında saç bakımına talebin arttığını belirterek; “Yazdan kalan hasarlar nedeniyle saçlar bakıma ihtiyaç duyuyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 17:10

Edirne’de kadın kuaförlüğü yapan Gökay Özsoy, sonbahar aylarında saç bakımına olan talebin şekilde arttığını belirtti. Yaz aylarının ardından saçların güneş, deniz suyu ve havuz kimyasallarına maruz kaldığını ifade eden Özsoy, sonbaharın gelmesiyle birlikte, birçok kişinin yıpranmış saçlarını toparlamak ve canlandırmak için kuaför salonlarına başvurduğunu söyledi.

“PROFESYONEL UYGULAMALARA BAŞVURUYORLAR”

Özsoy; “Yaz boyunca güneşin zararlı etkileri, deniz tuzu ve klor gibi faktörler saçların doğal yapısına zarar verebiliyor. Bu nedenle sonbahar, saçların yeniden sağlığına kavuşması için ideal bir dönem. Bu dönemde keratin bakımları, saç maskeleri ve nemlendirme tedavileri büyük ilgi görüyor. Müşterilerimiz, yıpranmış saçlarını onarmak ve yeni sezona daha bakımlı bir şekilde girmek için bu tür profesyonel uygulamalara başvuruyorlar. Bu da saç bakımına olan talebi arttırdı” diye konuştu.

HİLAL PEKER