Edirne'nin Parkları Sonbaharda Çiçek Açacak

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün sonbahar ve kış aylarında yürüteceği peyzaj çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Gencan Akın, Park ve Bahçeler Müdürü Gökhan Göç'ten çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 14:59

Şehir merkezindeki peyzaj faaliyetlerinin hızla devam ettiğini belirten Gencan Akın, özellikle sonbahar ve kış aylarına uygun bitki ekimlerinin şimdiden başladığını ifade etti. İlk etapta mevsim şartlarına dayanıklı 300 bin adet menekşe türünün seralarda yetiştirildiğini ve yakın bir zamanda park ve bahçelere dikim işlemlerinin başlayacağını aktardı.

Gencan Akın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, şehir genelindeki alanlarda bakım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Seralarımızda ekimini yaptığımız rengarenk çiçekleri kısa süre içinde bu alanlara dikeceğiz. Vatandaşlarımızın yürüyüş ve dinlenme alanı olarak kullandığı bu mekanları, onları mutlu ve huzurlu hissettirecek şekilde çiçeklendireceğiz."

HABER MERKEZİ