Edirne DSİ Spor Kendi Evinde İlk Galibiyetini Aldı

Edirne'de TKBL'de basketbol heyecanı sürüyor. Edirne DSİ Spor, Çankaya Üniversitesi'ni 77-64 yenerek evinde ilk galibiyetini almayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 21:24

Edirne Spor Salonu'nda TKBL heyecanı yaşandı. Edirne DSİ Spor ile Çankaya Üniversitesi'nin karşı karşıya olduğu maçta zafer Edirne DSİ Spor'un oldu. 77-64 biten karşılaşmada Edirne DSİ Spor, galibiyet sevinci yaşadı.

"SEYİRCİ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Karşılaşma hakkında konuşan DSİ Spor Kulübü Baş Antrenörü Alptuğ Akkaş, "Evimizde oynadığımız bu maç, bizim için çok kritikti. Çankaya Üniversitesi de buraya 2'de 0 ile geldi. Çok sert bir takım. O yüzden saha içerisinde sakin kalmamız gerektiğini bütün hafta boyunca konuştuk. 2'nci yarıda çok daha iyi uyguladık. Sonuç olarak evimizde ilk galibiyetimizi aldık. Arkası da inşallah gelecek. Burada seyirci desteği çok önemli. Buradan Edirne seyircisine desteği için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra üzerine koyarak devam edeceğiz. Lige katılımımız geç olduğu için hazırlanma sürecimiz de geç oldu. Yaklaşık 10-15 gün içerisinde lige hazırlanmak zorunda kaldık. Hafta ilerledikçe ve kendi düzenimizi kurdukça daha iyi olacağız" dedi.

MERT ERİŞKİN