Edirne DSİ Spor Evinde Galip

Edirne'de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) basketbol heyecanı sürüyor. Evinde Bursa Uludağ Basketbol’u konuk eden Edirne DSİ Spor, 78-76 skorla galibiyeti almayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 20:38

Edirne Spor Salonu'nda TKBL heyecanı yaşandı. Edirne DSİ Spor ile Bursa Uludağ Basketbol’un karşı karşıya olduğu maçta zafer Edirne DSİ Spor'un oldu. 78-76 biten karşılaşmada Edirne DSİ Spor, galibiyet sevinci yaşadı.

EDİRNE SEYİRCİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Karşılaşma hakkında konuşan DSİ Spor Kulübü Baş Antrenörü Alptuğ Akkaş, “Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Rakibimiz 4-3 ile buraya geldi. Bizim tek galibiyetimiz vardı ve o yüzden bizim hedef maçlarımızdan bir tanesiydi. Evimizde oynadığımız her maçta son topa kadar mücadele eden bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün de onu sahaya yansıtmaya çalıştık, başardığımızı da düşünüyorum. Ligi geç açmamız ilk haftalarda bizi zorladı. 4 ve 5’inci haftayı kendimize hedef koymuştuk. Ligin iyi takımlarından bir tanesini yani Süper Lig’i hedefleyen takımlardan bir tanesini evimizde mağlup etmeyi başardık. Edirne seyircisine de çok teşekkür ediyorum. Süper Lig’de olmayan seyirci sayısıyla burada Edirne’de maçlarımızı oynuyoruz. Son topa kadar desteklerini hissettirdiler. Buradan maça gelip destek olan Edirne halkına teşekkür ediyorum” dedi.

MERT ERİŞKİN