Edirne'de Otelden Ücretsiz Tatil Çekilişi

Edirne’de bir AVM’de stant açan bir otel, 1 ay boyunca gerçekleştireceği çekiliş ile her hafta 200 kişilik katılım içerisinden 20 kişiye ücretsiz konaklama imkânı sunacak. Otel sorumlu personeli Çağla İmren, düzenlenen çekilişle ilgili bilgi verirken; “Her hafta 20 şanslı ailemize, 2 gece 3 günlük tatil imkânı sunacağız. Tüm Edirnelileri çekilişe katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 14:00

Edirne’de bir alışveriş merkezinde stant açan bir otel, vatandaşlara tatil fırsatı sunuyor. Otel sorumlu personeli Çağla İmren Dinç, yaptığı açıklamada 1 ay boyunca her hafta 20 şanslı kişiye ücretsiz konaklama imkanı tanıyacaklarını duyurdu.

Düzenlenen çekiliş ile 200 kişilik katılım içerisinden seçilecek 20 kişiye 2 gece 3 günlük ücretsiz tatil fırsatı sunulacak. Çekilişler haftalık olarak yapılacak ve kazananlar telefonla bilgilendirilecek. Dinç, kampanya süresince çekilişlere yoğun katılım beklediklerini belirterek; otelin de Edirnelilere bu fırsatı sunarak bölgede daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

“1,5 YILLIK YENİ BİR TERMAL OTELİZ”

Dinç, çekilişe katılım oranından memnun olduğunu belirterek; “Haftanın 3 günü Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri burada standımız açık olacak. Bizler 1,5 yıllık yeni bir termal otel firmasıyız. Otelimizi bilmeyen ve duymayan kesim çok fazla. Biz de bu sebeple Tekirdağ’dan gelerek Edirne’de bir stant açıp vatandaşımızı bilgilendirmek ve otelimizi duyurmak istedik. Ayrıca bir çekiliş kampanyası başlattık. 1 ay boyunca her hafta 200 kişilik aileler arasından 20 şanslı ailemize 2 gece 3 günlük ücretsiz tatil fırsatı sunacağız. Çekilişler haftalık olarak yapılacak ve kazanan talihliler telefonla bilgilendirilecek. Edirnelilerin ilgisi şu an güzel. Daha da güzel olmasını bekliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı standımıza ve çekiliş kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz” dedi.

“TÜM OTELLERİMİZDE DEĞERLENDİRME FIRSATI BULUNACAK”

Çekilişin içeriği hakkında bilgi veren Dinç; “Balıkesir Kaz Dağları’ndaki otelimiz, en çok tercih edilenler arasında. Bolu’daki yine aynı şekilde. Ankara, Samsun, Hatay ve Tekirdağ’ın Saray ilçesinde de otelimiz mevcut. Azerbaycan’da da yapım aşamasında olan bir otelimiz var. Çekilişi kazanan vatandaşlarımızın 1 yıl içerisinde istedikleri tüm otellerimizde değerlendirme fırsatı bulunacak. Güvenilirlik açısından kazanan vatandaşlarımızı bulundukları bölgelerden servis araçlarımızla alıp tesise gidiyoruz. Daha sonra bir akşam yemeği organizasyonumuz var. Yemeğin ardından da çay, kahve eşliğinde oteli geziyoruz. Genel bir tanıtım yapıyoruz. Daha sonra hediye tatil belgeleri, bölge müdürlerimiz tarafından elden teslim ediliyor” diye konuştu.

HİLAL PEKER