Edirne’de İdam Cezası İçin İmza Kampanyası

YRP Edirne İl Başkanlığı, bebek ve çocuk katilleri, tecavüzcüler ve vatan hainleri için idam cezasının geri getirilmesi talebiyle imza kampanyası düzenledi. YRP Edirne İl Başkanı Hakan Çalışkan, 1 saatte 60 imza topladıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 13:41

Yeniden Refah Partisi (YRP) Edirne İl Başkanlığı tarafından idam cezası taleplerine destek vermek amacıyla Edirne’nin Saraçlar Caddesi’nde imza kampanyası başlatıldı.

Kampanyayla ilgili açıklama yapan YRP Edirne İl Başkanı Hakan Çalışkan, bebek ve çocuk katilleri, tecavüzcüler ve vatan hainlerine yönelik idam cezasının geri getirilmesi için böyle bir adım attıklarını belirtti.

“EDİRNE HALKININ DESTEK OLMASINI BEKLİYORUZ”

Çalışkan, “Bugün burada Yeniden Refah Partisi Edirne İl Başkanlığı olarak Edirne’de ve Türkiye’de bir gündem oluşturmak adına şu anda kamuoyunda çokça görünen bebek, çocuk katillerine, tecavüzcülere ve vatan hainlerine yönelik idam cezasının geri gelmesi için bir imza kampanyası düzenledik. Genel Başkanımız Dr. Dr. Fatih Erbakan da idam cezası meclise geldiğinde destek vereceklerini belirttiler. Buradan tüm Edirne halkının bize burada destek olmasını bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda adalet bu tip durumlarda yerini bulur diye düşünüyoruz” dedi.

“1 SAATE 60 İMZA TOPLADIK”

İmza kampanyasına ilginin yoğun olduğunu belirten Çalışkan, “İnsanlar imza kampanyamıza destek oluyorlar. Onlar da yapılan ve görülen olaylara karşı isyan noktasına gelmiş durumdalar. Vatandaşlarımız çok güzel bir kampanya olduğunu belirterek destek veriyorlar. Yaklaşık 1 saat içerisinde 60 tane imza topladık. Akşamüzeri 17.00’a kadar Saraçlar Caddesi’nde imza kampanyamızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN