Edirne’de Gazilere Askerlik Yıllarını Hatırlatan Etkinlik

Edirne'de düzenlenen etkinlikte gaziler askerlik yıllarını hatırladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 11:34

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Edirne Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ortak bir etkinliğe imza attı. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Musabeyli Korusu'nda gerçekleştirilen etkinliğe gaziler ile birlikte yakınları, huzurevinde yaşayan vatandaşlar ve gençler katıldı.

Kuşakların buluştuğu etkinlikte Geleneksel Spor Oyun Alanı'nda çeşitli oyunlar oynandı. Sportif etkinliklerin yanı sıra modern pentatlon kategorisinde yer alan atıcılık oyun alanına gelen gaziler silahla atış yapınca askerlik günlerini yad ettiklerini söyledi. Çeşitli kategorilerde oyunlar oynayan gaziler, yakınları, huzurevi sakinleri ve gençler doyasıya eğlendiklerini belirterek, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

“BU ALANDA ÇOK SAYIDA SPORTİF ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak, Edirne Valisi Yunus Sezer'in önderliğinde hayata geçirilen Musabeyli Korusu'nun meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, bu alanda çok sayıda sportif etkinlikler gerçekleştireceklerini ve öğrencileri sporla buluşturacaklarını açıkladı.

“KUŞAKLARI BULUŞTURMAKTAN MUTLUYUZ”

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu da bu etkinlikte kuşakların buluşmalarını sağladıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti. Etkinliğe katılan gazilerin yüzündeki gülücüklerin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Tohumcu, gazilerin adeta askerlik günlerini yad ettiğini vurguladı.

ŞENER URFA